Ce să iei cu tine în vacanță/concediu
top of page

Ce să iei cu tine în vacanță/concediu

Pandemia ne-a afectat pe toți în această perioadă și ne dorim să ieșim din orașul în care locuim și să vizităm noi locuri în această vară.


Ești pregătită sa călătorești dar nu știi ce să iei cu tine? Suntem aici să te ajutăm. Am ales pentru tine ținutele noastre favorite pentru o vacanță de neuitat.



Adaugă această rochie feminină în bagajul tău, mai ales dacă ai de gând să pleci intr-un city break în vara aceasta. Noi am ales rochița albă, dar poți opta și pentru o altă culoare noi având acest model și pe roz sau turcoaz.




Acest top este o piesă de bază pentru bagajul tău. Noi l-am ales pe cel negru pentru că se poate asorta ușor la orice ținută, însă acest top este valabil și pe alb, gri, roz, galben, maro și kaki.





Bagajul nu poate fi complet fară măcar o pereche de pantaloni scurți din denim. Va merge perfect cu topul negru.




Sunt foarte multe modalități în care se poate purta această cămașă. O poți purta ca și cover-up peste costumul tău de baie preferat sau o poți purta împreună cu un top alb, pantaloni scruți și sandale, la fel ca în poza de mai sus.




Adaugă aceste sandale în bagajul tău pentru a te simți confortabil pe toată durata călătoriei tale. Se vor asorta la o multitudine de ținute.



















26 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Post: Blog2_Post
bottom of page