top of page
Poza scriitoruluiGeorgiana Coțe

Garderoba capsula #1: ghid compet toamna 2021-2022

Actualizată în: 19 ian. 2022

Viitoarea garderoba te asteapta...


Hai sa vorbim despre cum iti poti crea propria ta colectie de haine pentru toamna.


De la piese tricotate la incaltaminte, acesta este ghidul Perfect Outfit, menit sa te ajute sa iti construiesti garderoba capsula perfecta pentru aceasta toamna.


Piele ecologica


Acest material este un must-have in garderoba de toamna/iarna. Opteaza pentru Pantalonii spli hem din piele ecologica pe care ii vei purta sezon dupa sezon.



Pulover maro


Bineinteles, nu aveam cum sa nu mentionam si piese vestimentare din tricot. Un pulover de culoare maro este usor de incorporat in tinuta ta de zi cu zi. Il iei pe tine si gata! Il poti purta fie cu blugi, fie cu pantaloni din piele eco - este atat de usor sa creezi o tinuta cu acest model.




Camasa alba


Perfecta cand vine vorba de un outfit purtat pe repeat. Noi iti recomandam doua modele. Camasa clasica - o poti purta impreuna cu un sacou pentru o tinuta office sau Camasa larga - o poti purta cu o pereche de blugi pentru o tinuta casual. Indiferent de modelul pentru care optezi, o camasa alba este esentiala in garderoba ta.





Ghete Chelsea


Abia asteptam sa purtam ghete din nou. Sunt perfecte pentru atmosfera de toamna. Aceste ghete te asteapta.



Blugii split hem


Blugii sunt bineinteles un must-have in garderoba ta capsula pentru toamna/iarna, iar modelul pe care noi ti-l recomandam este pur si simplu WOW!



Rochie tricotata


Nu e nevoie sa sacrifici stilul pentru confort cu aceasta rochie tricotata. O poti purta impreuna cu ghetele Chelsea sau cu cizmele tale preferate si o jacheta #outfitgoals


Cumpara mai multe piese vestimentare de toamna aici!


65 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page