Tendințe de makeup în 2021
top of page

Tendințe de makeup în 2021

Machiajul este o parte importantă din imaginea noastră, împreună cu hainele, accesoriile, dar și coafura. Felul în care aplicăm machiajul poate să ruineze sau dimpotrivă, să îmbunătățească aspectul.


În continuare, vă invit să faceți cunoștință cu tendințele actuale de makeup pe care le-am identificat și sunt acceptate în machiajul de zi cu zi.


Anul acesta este vorba despre naturalețe și simplitate, atât în machiaj, cât și în materie de ținută, coafură etc. Acest trend însă nu elimină complet opțiunile mai îndrăznețe și culorile puternice. Totuși, trebuie să recunoaștem cât de bine e că începem să scăpăm de prejudicii precum "nu pot să ies din casă nemachiată". Să ieși din casă fără machiaj e chiar la modă acum!


1. Fără makeup


Da, ați văzut bine. Dacă până acum machiajul "no makeup" era la modă, acum să ieși din casă nemachiată este un trend în sine.


2. Sprâncene naturale


Cu siguranță nu ne vom întoarce la sprâncenele pensate excesiv, însă ne îndepărtăm de sprâncenele foarte conturate. Ne aflăm acum într-o perioadă în care stilul machiajului este cel mai natural din ultimii ani. Este suficient doar să ne aranjăm sprâncenele, și putem face acest lucru folosind un gel sau săpun pentru sprâncene și să le pieptănăm în sus.


3. Efectul de buze sărutate


Încă un trend care tinde spre naturalețe. Puteți obține acest efect aplicând un ruj cremos în centrul buzelor. Renunțăm la creioanele pentru contur.



4. Obrajii roșii


Dacă înainte foloseam un fond de ten cu acoperire ridicată, acum vom încerca să obținem un ten cu aspect cât mai natural, iar blush-ul ne va ajuta să obținem machiajul dorit. Îl putem aplica pe obraji și pe nas, fără să exagerăm prea mult.


5. Eyeliner pastel


Pentru iubitoarele de culori, acesta este machiajul perfect. În ceea ce privește linia de tuș, o poți trasa în mod clasic, sau te poți juca cu diferite forme și dimensiuni. Nu ai nevoie decât de un tuș în culoarea ta preferată. Restul machiajului rămâne cât mai simplu. Poți renunța chiar și la rimel.



6. Farduri de pleoape în culori îndrăznețe


Poți opta pentru farduri mate, sidefate, în ton cu restul machiajului sau în ton contrastant, dar ai grijă să nu încarci pleoapele foarte mult. De asemenea, un strat de rimel este suficient. Renunță la genele false sau optează pentru un model natural.



 

Și dacă aceste tendințe nu sunt pe placul tău, stai liniștită. Nimeni nu te forțează să renunți la stilul tău de machiaj. Atâta timp cât fiecare se simte bine în pielea ei, asta e tot ce contează.


Sper că acest articol a fost pe placul vostru. Scrieți-ne în comentarii dacă vă plac aceste tendințe. Pe care dintre ele le-ați încercat deja? Pe care dintre ele plănuiți să le încercați?


25 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page