top of page

Ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta în acest sezon

Actualizată în: 25 mai 2021

Până acum primăvara aceasta a fost puțin mai complicată. Cert este că vremea din ultimul timp ne-a cam dat bătaie de cap. Ba a nins, ba a plouat, ba am avut și câte o zi mai senină, iar acest ciclu s-a tot repetat și efectiv nu am mai știut cum să ne îmbrăcăm. Dar stați liniștite, noi suntem aici să vă ajutăm cu câteva idei.Da, știm. Temperaturile nu au fost prea potrivite pentru acestea, dar sperăm că vor fi de acum încolo. Noi vă prezentăm trei modele foarte drăguțe din care să alegeți, sau de ce nu, să vă completați garderoba cu toate cele 3.


PS: Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că ai descoperit un cod secret. Poți cumpăra toate cele trei tricouri la preț de două folosind codul promoțional 1TCADOU la checkout. Yay!
Acești blugi se purtau la începutul anilor 90 și au început să fie din nou cosiderați trendy în anul 2020. Anul acesta blugii mom fit sunt din ce în ce mai căutați, deoarece pandemia a influențat foarte mult moda, oamenii preferând să se îmbrace mai comod.
Tot în contextul pandemiei, în ultimul an am stat foarte mult în casă și ne-am adaptat situației globale. Fie că am lucrat sau am învățat de acasă, cert este că foarte multe dintre activitățile pe care le făceam în alt loc (sport, petreceri, întâlniri etc.) am fost nevoiți să le facem unde? Ați ghicit, acasă. Hainele care odinioară au fost bune de purtat în oraș, iar apoi deveneau haine de casă nu au mai fost potrivite pentru noul context. Am avut nevoie de altfel de haine, de haine comode, dar care în același timp să arate chic. Și pentru că pandemia încă nu s-a încheiat și nici nu știm cât va mai ține, noi vă propunem compleul Leya. Pe cât este de drăguț, pe atât este de comod.
Și pentru că se apropie vara nu se putea să nu vă propunem și o ținută sport foarte drăguță ca să vă motiveze. Indiferent că mergeți la sală sau faceți sport acasă, pur și simplu vă veți îndrăgosti de acest set fitness pentru că avantajează atât femeile slabe, cât și pe cele cu forme voluptoase. Chiar nu glumim, oricine poate să obțină aspectul unei talie de viepse atunci când îmbracă acest set. Iar dacă nu este așa, puteți oricând să returnați produsul, iar noi vă dăm banii înapoi.Încălțăminte


În încheiere vrem să vă prezentăm două opțiuni pentru încălțămintea din acest sezon. Ce au în comun aceste două modele este talpa înaltă pe care am văzut-o crescând din ce în ce mai mult în popularitate. Adidașii cu talpă înaltă sunt potriviți pentru orice activitate sportivă, iar pantofii casual sunt cei mai potriviți pentru o plimbare în parc, mai ales pentru că sunt atât de comozi.
27 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page