Piesele vestimentare de care ai nevoie în această iarnă
top of page

Piesele vestimentare de care ai nevoie în această iarnă

Vrei să ai o ținută care arată bine, dar să îți țină și de cald? Dacă da, atunci acesta este articolul perfect pentru tine. Noi îți venim în ajutor cu câteva idei pentru îmbrăcămintea de iarnă și sperăm că îți vor fi de folos.



Această geacă este potrivită atunci când temperaturile de afară scad dramatic. Este o geacă groasă și este dotată cu buzunare ca să îți țină de cald. Are capișon și se poate purta cu sau fără acesta. Fie că ninge sau plouă, geaca Wet Look cu siguranță te va proteja de vremea rea.



Puloverul este un must have


Pufoșenii sau tricotaje? De ce nu ambele? Indiferent de preferințele tale avem două modele foarte drăguțe dar și grosuțe, numai bune pentru acest sezon.



Iarna se poartă rochițele tricotate


Iar noi avem modelul perfect pentru tine. Având croiul larg, această rochie tricotată este foarte comodă. Este o piesă de bază în orice ținută. Îți poți personaliza ținuta în foarte multe feluri, astfel încât să se potrivească stilului tău vestimentar.




Să nu uităm și de încălțămintea potrivită


Atunci când este frig afară și avem de a face cu stratul gros de zăpadă, este foarte important să ne încălțăm adecvat. Ghetele Chelsea îți vin în ajutor. Nu doar că arată extrem de bine, dar te vor proteja și de zăpadă. În interior sunt căptușite cu blană, deci cu siguranță îți vor ține de cald.



21 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Post: Blog2_Post
bottom of page